Home / Gastblogger / Gastblogger Bianca Westerdiep

Gastblogger Bianca Westerdiep

Ik hoop door heel veel te lezen voor ieder kind een passend boek te vinden
en zo heel veel kinderen aan het lezen te krijgen.
– Gastblogger Bianca Westerdiep –

Wie is Bianca Westerdiep?

Ik ben Bianca Westerdiep en al ruim 20 jaar ben ik leerkracht in het basisonderwijs. Het liefst geef ik les in de groepen 5 t/m 8.

Gastblogger Bianca Westerdiep

Liefde voor kinderboeken

Ik denk dat de liefde voor kinderboeken begonnen is toen ik voor het eerst een boek kon vasthouden. Heel veel boeken heb ik verslonden en boekwinkels en bibliotheken zijn nog steeds niet veilig voor me. Het leukste vind ik dat je door te lezen zo in een andere wereld terechtkomt en je er je eigen beelden bij mag verzinnen.

Mijn 3 jongens zitten inmiddels op het voortgezet onderwijs. De twee oudsten lezen regelmatig en zijn verslaafd aan de Donald Duck. De jongste vindt lezen het minst leuk, voorlezen vindt hij heerlijk, maar zelf lezen …

Missie:

Ik hoop door heel veel te lezen voor ieder kind een passend boek te vinden en zo heel veel kinderen aan het lezen te krijgen. Op deze manier probeer ik mijn liefde voor boeken ook op kinderen over te brengen!

Gastblogs

Bianca zal gastblogs gaan schrijven voor Kinderboekenjuf.nl. Deze gastblogs zijn te herkennen aan de vermelding [DOOR BIANCA]. Mocht je alle blogs van Bianca willen lezen, dan kun je in de zoekbalk ‘Bianca’ invoeren en dan verschijnen alle blogs van Bianca.

Lees hier het eerste blog van gastblogger Bianca: Yuna’s maan.

Veel leesplezier gewenst!