Daarom vind ik jou zo lief, mama

Om je zelfverzonnen liedjes
en je vrolijke verhalen
daarom vind ik jou zo lief’

– Daarom vind ik jou zo lief, mama-

Dit boek is geschikt om voor te lezen vanaf 0 jaar.

Het boek

Daarom vind ik jou zo lief, mama

In een hartvormig kartonboek lees je waarom mama zo lief is. Mama is namelijk zo lief om hoe ze macaroni kookt met rode saus en heel veel Parmezaanse kaas, om hoe trots ze naar me kijkt als ik in hoge bomen klim en om de schaapjes die we tellen als ik toch nog niet kan slapen.

Waarom vind jij jouw mama zo lief?

Bekijk ook: Baby universiteit

Recensie

In een hartvormig kartonboek kom je de liefste dingen over mama tegen. Dat is genieten voor moeder en kinderen om samen te lezen. Martijn van der Linden heeft sprekende illustraties gemaakt zoals de twee eekhoorns die je op de cover al ziet. Alleen daar naar kijken is al een feestje. De teksten zullen wisselend wel en niet voor herkenning zorgen, dat is natuurlijk vanzelfsprekend met al die verschillende moeders die stuk voor stuk de liefste zijn.

Dit boek is geschikt om cadeau te geven aan mama, bijvoorbeeld voor moederdag.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het toezenden van dit recensie-exemplaar.

Andere delen

Er is ook een versie voor papa: Daarom vind ik jou zo lief, papa. Hierover schreef ik ook een blog.

Winactie Daarom vind ik jou zo lief papa en mama

Wat kun je winnen?

Daarom vind ik jou zo lief, papa

Je kunt een exemplaar van Daarom vind ik jou zo lief, papa en Daarom vind ik jou zo lief, mama van Uitgeverij Lannoo winnen.

Wat moet je doen?

Deel de post op Instagram over dit boek in een story en tag @kinderboekenjuf. Via de chat reageer ik op je story waarin ik benoem dat je deelname geregistreerd staat. Heb je een privéaccount? Stuur dan een screenshot.
Niet verplicht, maar wel heel fijn: laat een reactie onder dit bericht achter dat je mee doet. Het gaat soms fout met taggen en op die manier is er een extra check.

Meedoen kan t/m woensdag 17 juni 2020.

Daarom vind ik jou zo lief, mama

Voorwaarde voor deelname aan de winactie

Voorwaarde voor deelname aan de winactie is dat de winnaar na ontvangst van het boek een foto van het boek per e-mail naar Kinderboekenjuf.nl stuurt welke door Kinderboekenjuf.nl gedeeld mag worden op de website en social media. Bij het achterlaten van een reactie accepteer je deze voorwaarde.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt donderdag 18 juni 2020 bekend gemaakt in dit bericht op de website en op de Instagrampagina van Kinderboekenjuf.nl. De boeken worden op vrijdag 19 juni 2020 verstuurd zodat ze hopelijk zaterdag 20 juni 2020 bij de winnaar in huis zijn.
Volg Kinderboekenjuf op Instagram om op de hoogte te blijven van deze winactie en meer te lezen over de mini leeslessen van Kinderboekenjuf.nl.

Wie mogen er mee doen?

Iedereen mag met deze actie mee doen. Het boek wordt echter alleen naar Nederlandse adressen verzonden. Doe je mee vanuit België, overleg dan voorafgaand aan je deelname over de verzendkosten die je zelf voor jouw rekening neemt.

Overige

  • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook/Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook/Instagram. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook/Instagram maar aan Kinderboekenjuf.nl.
  • De verstrekte gegevens zullen niet voor doeleinden, anders dan deze winactie worden gebruikt.
  • De verstrekte gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

Vergelijkbare artikelen