Daarom vind ik jou zo lief, papa

Om je buik
waar ik zo lekker tegenaan
leun als we lezen
daarom vind ik jou zo lief’

– Daarom vind ik jou zo lief, papa –

Dit boek is geschikt om voor te lezen vanaf 0 jaar.

Het boek

Daarom vind ik jou zo lief, papa

Daarom vind ik jou zo lief, papa is een hartvormig kartonboek vol met uitspraken waarom papa zo lief is. Papa is namelijk zo lief om hoe hij zingt onder de douche, om de ramen die we zemen en de deuren die we soppen of om hoe hard we kunnen rennen als de bus al bijna komt.

Waarom vind jij jouw papa zo lief?

Bekijk ook: Papa

Recensie

Daarom vind ik jou zo lief, papa is een heel schattig kartonboek waar vaders en kinderen samen uit kunnen lezen. De illustraties van Martijn van der Linden zijn prachtig en zullen voor herkenning zorgen. De teksten zullen wisselend wel en niet voor herkenning spreken. Dat is natuurlijk altijd lastig bij dit soort boekjes, want de ene papa is de andere papa niet.

Dit boek is geschikt om cadeau te geven aan papa, bijvoorbeeld voor Vaderdag.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het toezenden van dit recensie-exemplaar.

Andere delen

Er is ook een versie voor mama: Daarom vind ik jou zo lief, mama. Hierover schreef ik ook een blog.

Bekijk ook: Papa is de allerbeste of De Papawinkel

Winactie Daarom vind ik jou zo lief papa en mama

Wat kun je winnen?

Daarom vind ik jou zo lief, mama

Je kunt een exemplaar van Daarom vind ik jou zo lief, papa en Daarom vind ik jou zo lief, mama van Uitgeverij Lannoo winnen.

Wat moet je doen?

Deel de post op Instagram over dit boek in een story en tag @kinderboekenjuf. Via de chat reageer ik op je story waarin ik benoem dat je deelname geregistreerd staat. Heb je een privéaccount? Stuur dan een screenshot.
Niet verplicht, maar wel heel fijn: laat een reactie onder dit bericht achter dat je mee doet. Het gaat soms fout met taggen en op die manier is er een extra check.

Meedoen kan t/m woensdag 17 juni 2020.

Voorwaarde voor deelname aan de winactie

Daarom vind ik jou zo lief, papa

Voorwaarde voor deelname aan de winactie is dat de winnaar na ontvangst van het boek een foto van het boek per e-mail naar Kinderboekenjuf.nl stuurt welke door Kinderboekenjuf.nl gedeeld mag worden op de website en social media. Bij het achterlaten van een reactie accepteer je deze voorwaarde.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar wordt donderdag 18 juni 2020 bekend gemaakt in dit bericht op de website en op de Instagrampagina van Kinderboekenjuf.nl. De boeken worden op vrijdag 19 juni 2020 verstuurd zodat ze hopelijk zaterdag 20 juni 2020 bij de winnaar in huis zijn.
Volg Kinderboekenjuf op Instagram om op de hoogte te blijven van deze winactie en meer te lezen over de mini leeslessen van Kinderboekenjuf.nl.

Wie mogen er mee doen?

Iedereen mag met deze actie mee doen. Het boek wordt echter alleen naar Nederlandse adressen verzonden. Doe je mee vanuit België, overleg dan voorafgaand aan je deelname over de verzendkosten die je zelf voor jouw rekening neemt.

Overige

  • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook/Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook/Instagram. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook/Instagram maar aan Kinderboekenjuf.nl.
  • De verstrekte gegevens zullen niet voor doeleinden, anders dan deze winactie worden gebruikt.
  • De verstrekte gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

Vergelijkbare artikelen