Maak dit boek…

‘Geel is ongetwijfeld de allermooiste kleur van alle kleuren, maar het ene geel is het andere niet. Honing is geel, een zonnebloem is geel, maar ook jouw pipi is geel. Jakkes! Vul de cirkels met verschillende tinten geel. Dit is een testdagen, dus het hoeft niet netjes.’
– 
Maak dit boek… –

Maak dit boek

De boeken

Maak dit boek… geel, blauw, roze of groen! Kies jouw favoriete kleur uit en ga ermee aan de slag! Dit boek vraagt meer dan alleen gelezen worden. Je mag er dingen in plakken, tekenen of smeren.

In de boeken kom je dezelfde bladzijden tegen zoals jezelf in een outfit hullen van een bepaalde kleur of door het kleinste kunstwerk ter wereld te maken.

Verder zijn ze ook heel verschillend! Vul bijvoorbeeld een vaas met roze bloemen, hou een stinkie kaaslogboek bij, loop een blauwtje of maak een hele smeriger brij in het groen 😉

Bekijk het inkijkexemplaar van blauw, roze, groen of geel.

Recensie

Van Uitgeverij Lannoo ontving ik deze 4 heerlijke doeboeken. Kies jouw favoriete kleur en ga heerlijk met dit boek aan de slag.

Je mag erin tekenen bij potloodpastelkunst, het papier likken nadat je blauwe snoepjes hebt gegeten of allemaal geveltjes verzamelen. Je mag het roze boek zelfs zoenen met lippenstift op.

Welke kleur helpt jou de zomer door? Fan van dit soort boeken? Bekijk dan ook Dit is geen boek.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het toezenden van deze 4 recensie-exemplaren.

Bekijk ook: doeboeken inspiratie

Vergelijkbare artikelen