De Superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas

‘En ik heb jullie hulp hard nodig, speurneuzen. Het is bijna pakjesavond. Ik zou Sinterklaas moeten helpen, maar in plaats daarvan heb ik een heel heel groot probleem…’
– De Superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas –

Dit boek is geschikt om voor te lezen vanaf 2 jaar.

Het verhaal

Cover De Superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas

De Superspeurneuzen zijn nodig, hard nodig. OepsiePiet heeft een heel groot probleem. Hij is het grote boek van Sinterklaas verloren. Zo weet Sinterklaas niet welke cadeautjes de kinderen willen. Hoe komt dat ooit goed met pakjesavond? Kunnen de Superspeurneuzen helpen?

Recensie

De Superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas

De Superspeurneuzen en het verloren boek van Sinterklaas is een boek van BubblyDoo waarbij je zelf de personages kunt creëren. Ontwerp de personages aan de hand van verschillende opties, denk aan huidskleur, haartype en kleding. Geef de personages een naam en bestel het boek.

Het boek zelf ziet er prachtig en kleurrijk uit. De verhaallijn is heerlijk herkenbaar in Sinterklaastijd. Er is een probleem, het moet opgelost worden en gelukkig komt het altijd goed met dit feest. 

Ik kan dit boek aanraden aan iedereen met kinderen die nog geloven in Sinterklaas. Hoe gaaf is het om zelf de hoofdrol in dit boek te spelen?

Wil je na dit boek nog even verder lezen over Sinterklaas, dan zijn Pietje Pim helpt de Sint, Sinterklaasliedjes en Sinterklaas ABC ook aan te raden. Andere boeken die ook bij dit thema passen zijn Mineke bezoekt Sinterklaas en Boer Boris – Een paard voor Sinterklaas.

Met dank aan BubblyDoo voor het toezenden van dit recensie-exemplaar.

Vergelijkbare artikelen