VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren

‘Hoeveel dieren zie jij hier? Kom ontdekt ze hier!
Open het boek en tik op een dier’
– VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren –

Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

Wat is de VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren?

Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren

VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren is een speelgoedboek. Het boek is van hard plastic en heeft zacht plastieken bladzijden die omgeslagen kunnen worden. Op elke bladzijde vind je een thema zoals de boerderij, de noord- en zuidpool of het regenwoud. Bij elk thema zijn 9 dieren te vinden met de Nederlandse en Engelse naam eronder.

Met de volumeknop zet je het boek aan. Deze heeft 2 standen. Je kunt de tekst instellen op Nederlands of Engels (al klinkt de koe in beide talen hetzelfde). Met de muzieknoot hoor je het geluid dat het dier maakt. Het vergrootglas vertelt dierenweetjes zoals ‘De worm is lang’. ‘De olifant is sterk’ of ‘Deze Narwal heeft één slagtand’. Selecteer je het boekje, dan hoor je eerst de naam en daarna hoor je het geluid dat dit dier maakt.

VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren Review

Benjamin vond het gelijk al geweldig toen we dit boek ontvingen. Zelfs met doos eromheen was het gelijk een groot succes!

VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren
100 Woordjes Dieren

Stiekem kom je in dit boek meer dan 100 dieren tegen (12 bladzijden met elk 9 dieren). Dit zijn dieren die over de gehele wereld wonen. Wat ik zo enorm fijn vind is dat het realistische plaatjes zijn. Dit zorgt ervoor dat er eerder herkenning plaats zal vinden als je een vogel in de tuin ziet of naar de boerderij of dierentuin gaat.

De bladzijden zelf zijn van goede kwaliteit. Ze overleven een 9 maanden oude baby super goed! Benjamin kan ze zelf al omslaan, hierbij kreuken ze niet.

VTech

Het sterretje dat licht geeft trekt veel aandacht bij onze 9 maanden oude baby. Hij is nog iets te jong om echt de dieren al te zien en te begrijpen dat hij daarop kan drukken. Wel is het erg leuk dat je verschillende opties hebt om te beluisteren. De dierenweetjes zijn voor ons volwassenen soms echt hilarisch zoals ‘Deze gans is wit’ (ja, duh! dat is te zien haha), ‘De schildpad is langzaam’ (en dan vooral de manier waarop langzaam uitgesproken wordt) en ‘Deze hamster is een huisdier’ (haha oke dan!). Benjamin zorgt gelukkig ook voor genoeg hilarische momenten zoals hier, toen hij de octopus even likte 😉

Mijn Eerste 100 Woordjes

Pluspunten

  • Stevig boek dat wel tegen een stootje kan
  • Fijne plastieken bladzijden die vrijwel niet kreuken
  • Meerdere volumeopties
  • Verschillende standen (dierengeluid, naam met geluid en dieren weetjes)
  • In het Engels en Nederlands te gebruiken

Als je meer woorden wil leren dan is Mijn interactief woordenboek ook aan te raden.

Met dank aan VTech voor dit recensie-exemplaar.

Andere delen

Voor wat oudere kinderen kan ik de MagiBook 3D aanraden.

*Dit bericht bevat affiliate links

Vergelijkbare artikelen