Waar ben je NAAM?

‘Wist je dat de wereld waarin jij leeft niet de enige wereld is?
Werelden zoals de onze, maar dan net ietsje anders.
Er zijn daar huizen zoals het jouwe, maar dan net ietsje anders. En jij! Maar dan … juist, net ietsje anders.’

– Waar ben je NAAM? –

Dit boek is geschikt als zoekboek vanaf 2 jaar en als leesboek vanaf groep 5.

Het boek

Dit is een zoekboek met een verhaal. Er wordt een geheimzinnige doos afgegeven door de inktvisbezorger. Wat zit erin? Ontdek de magische machine die deuren naar andere werelden opent. Durf jij de deur te openen?

De Parallelle Werelden Telepoort helpt je op reis door de verschillende werelden. Ontdek een van de zes werelden, van Schatgraver tot Superstar en van Spokenjager tot dierenarts. Kom erachter waar jij je bevindt in deze wereld!

Recensie

Onze kleine man van 2 jaar is dol op zoekboeken. Extra leuk bij dit zoekboek is dat hij zichzelf kan zoeken! Per wereld staat er eerst een pagina vol uitleg over deze wereld. Het leuke is dat je overal je eigen naam tegen komt. 

‘Chef-kok NAAM
Culinair wonder tussen de sterren!’

Na de pagina met uitleg vind je een duizelingwekkend gedetailleerde zoekpagina. Kun je jezelf vinden? Extra leuk: achterin het boek staan per wereld nog meer suggesties om te zoeken op de zoekplaat.

Waar ben je NAAM? is een aanrader voor iedereen vanaf 2 jaar oud. Met een kleine waarschuwing, de 2-jarige kan dingen vaak sneller vinden dan de volwassene haha 😉

Een andere aanrader voor peuters is Lievelingsplekjes van Woezel en Pip.

Met dank aan Wonderbly voor het toezenden van dit recensie-exemplaar.

Waar ben je NAAM? is een gepersonaliseerd zoekboek. Op zoek naar andere gepersonaliseerde boeken? Kijk ook eens naar Mijn liefste boek, Ezra de drakentemmer en De Tijdrovers.

Vergelijkbare artikelen