Bloggersstraat NOT 2019

Volgende week staat de NOT 2019 weer voor de deur!
Een van mijn favoriete uitjes als leerkracht.
Dit jaar wordt het extra bijzonder.
Ik zal namelijk ook als Kinderboekenjuf aanwezig zijn in de bloggersstraat.
– Bloggersstraat NOT 2019 –

Bloggersstraat NOT 2019

NOT 2019

De NOT 2019 komt er weer aan. De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is een beurs die zich richt op Kinderopvang, Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs. Je raad het vast al, een beurs waar je als onderwijzer veel leuke dingen kunt spotten.

Benieuwd wat je allemaal op de beurs kunt vinden? Bekijk dit filmpje en je bent helemaal op de hoogte:

Waar kijk ik naar uit op de NOT 2019?

Ik ben woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig, maar waar wil ik sowieso even gaan kijken? Op de woensdag kijk ik erg uit naar de workshop van Juf MaikeHoe ik een succesvolle bloggende juf werd‘. Daar hoop ik nog wat leuke tips voor mijn eigen site op te kunnen doen. Ook kijk ik uit naar de workshops ‘Effectief rekenonderwijs op de basisschool‘ en ‘Het proces van het ontstaan van een kinderboek (beroepenreeks)‘.

Daarnaast ben ik van plan om zeker even rond te snuffelen tussen alle boeken op het Kinderboekenplein en wil ik lekker struinen langs alle stands met onderwijsmaterialen. Voor onze school ben ik op zoek naar ideeën rondom rapporten/portfolio’s en wil ik rondsnuffelen tussen de speelpleinen.

Zelf zal ik op donderdag en zaterdag aanwezig zijn in de bloggersstraat.

Bloggersstraat NOT 2019

Op donderdag en zaterdag ben ik aanwezig in de Bloggersstraat. Op donderdag kun je mij van 10.30 tot 11.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur in de bloggersstraat vinden en op zaterdag ben ik er van 11.00 tot 13.00 uur. 

Wat ga ik daar doen? Ik zal ideeën voor mini leeslessen uitwerken in een blog. Ook kun je mij ontmoeten en al je vragen over lezen, leesplezier en kinderboeken stellen. Ben je op zoek naar boekentips? Kom dan zeker even langs, dan denk ik met je mee!

Bekijk ook: NOT 2017

Andere dingen die ik dit jaar nog deed

Vergelijkbare artikelen