Mijn Liefste Boek

‘In al onze gepersonaliseerde kinderboeken speelt het kindje zelf de hoofdrol. Met het kind als uitgangspunt worden er fantastische, heel unieke verhalen verteld. In de gepersonaliseerde kinderboeken kan de haar- en huidskleur worden aangepast en kunnen er veel persoonlijke gegevens uit het dagelijkse leven van het kindje worden toegevoegd. – Een gepersonaliseerd boek is een perfect cadeau-idee!’
– Mijn Liefste Boek –

Deze boeken zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar.

Mijn Liefste Boek

Mijn Liefste Boek

Hoe gaaf is het om jouw eigen naam of de naam van jouw kind(eren) in een boek tegen te komen? Als kind vond ik dit in ieder geval magisch! Met Mijn Liefste Boek is dit mogelijk. Vul de naam in, kies het geslacht, zoek een leuk boek uit waarbij je let op de geschikte leeftijd en laat het boek drukken. Volop leesplezier!

De boeken

Er zijn veel boeken te vinden op Mijn Liefste Boek. Door de naam en het geslacht in te vullen krijg je de hele lijst met boeken te zien. Bij elk boek staat voor welke leeftijd dit boek geschikt is, hoeveel bladzijden het boek heeft en waar het over gaat. Ik zocht 2 nieuwe boeken uit en eerder kregen we al een boek cadeau van opa en oma.

Benjamin en papa op tijdreis

Benjamin en papa op tijdreis

Speciaal in het thema van de Kinderboekenweek 2020 bestelde ik het boek Benjamin en papa op tijdreis. Ik vind het zo bijzonder dat deze 2 samen in een verhaal verwerkt zijn. En het leuke is dat opa en oma ook nog een paar keer benoemd worden. Toevallig is Benjamin de deugniet van de 2 en is papa het wijzere kind. Dat maakt de verhaallijn helemaal leuk!

Benjamin en mama en het betoverende kerstfeest

Benjamin en mama en het betoverende kerstfeest

Toen ik dit boek zag, kon ik het niet laten om deze ook te bestellen. Samen met Benjamin schitter ik nu in een kerstboek! Als dat geen magie is, dan weet ik het ook niet meer. In dit boek speelt de andere oma ook een rol en er komt natuurlijk een kerstman in voor. Ik kijk er nu al naar uit om deze straks bij de kerstboom voor te lezen.

Benjamin houdt van auto’s

Benjamin houdt van auto's

Van opa en oma hadden we een paar maanden geleden al het boek Benjamin houdt van auto’s gekregen. Een heerlijk prentenboek vol met veel herkenbare auto’s. Onze kleine man is nu al dol op grote voertuigen. Over een tijdje zal dit vast een van zijn favoriete prentenboeken zijn.

Met dank aan Mijn Liefste Boek voor deze gepersonaliseerde recensie-exemplaren.

Review Mijn Liefste Boek

In samenwerking met Mijn Liefste Boek mocht ik 2 nieuwe boeken uitzoeken. Een kleine waarschuwing met een knipoog: niet geschikt voor mensen met keuzestress haha! Naast dat je op de website natuurlijk de naam en het geslacht in typt moet je vervolgens ook een leuk boek kiezen (hoe dan? Ze zijn allemaal leuk!) Als je een boek gekozen hebt, dan denk je klaar te zijn maar niets blijkt minder waar.

Wil je een boek op A5 of A4? Wil je een persoonlijk bericht voorin? En wat dan? Welke naam, haarkleur, huidskleur, woonplaats… Bij sommige boeken kun je 2 of 3 kinderen mee laten spelen. In de boeken die ik uitgezocht had moest ik dus ineens nadenken over een tweede persoon. Dat werden papa én mama. Vervolgens kon je ook nog andere volwassenen doorgeven. Gelukkig kon ik hier opa en de oma’s invullen. Als laatste controleer je het boek nog een keer voordat je je bestelling plaats.

En toen was het wachten op de post. Mijn Liefste Boek is een bedrijf uit Denemarken, dus het duurt zo’n 4-5 dagen voordat je boek er is. Maar, dat vond ik het wachten waard! En nu genieten we samen tijdens het avondritueel van de tijdreis die Benjamin en papa maken.

Mijn Liefste Boek

Bekijk ook: De Tijdrovers

Vergelijkbare artikelen