Wall of fame

Het is erg bijzonder als een schrijver een boek signeert. Zelf heb ik inmiddels verschillende schrijvers ontmoet en ik ben dan ook erg trots op de handtekeningen in mijn boeken. Deze handtekeningen deel ik graag hier met jullie op mijn Wall of fame!

Wall of fame?

Je zult je misschien afvragen, wat is een wall of fame? In dit geval is het eigenlijk een pagina waar ik mijn gesigneerde boeken met jullie deel. Ik vind het zonde om een boek te beschadigen, laat staan er een hele bladzijde uit scheuren om deze aan de muur te hangen! Daarom heb ik van elke handtekening een foto gemaakt en die hieronder geplaatst. Naar verloop van tijd komen er vast meer handtekeningen bij. Hou de wall of fame dan ook zeker in de gaten.

Wall of fame

Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom)

Wall of fame

Wall of fame

Tijdens de boekpresentatie van Tineke Honingh op 24 maart 2018 liet ik mijn exemplaar van Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom) signeren.

Willewete Naar school

Willewete Naar school

Speciaal voor mijn jarige vriendinnetje Eline kocht ik het boek Willewete Naar school geschreven door Jozua Douglas en Juf Maike. Eline is vandaag 4 jaar geworden (18-2-2018) en mag vanaf morgen naar school.

De ongelooflijke Ravi Ravioli

Wall of fame

In Nijmegen werd door Dekker vd Vegt een inspiratie-avond voor Juffen en Meesters georganiseerd. Vol met inspiratie rondom de kinderboekenweek 2017. Hier heb ik Jozua Douglas mogen ontmoeten. Hij heeft mijn exemplaar van De ongelooflijke Ravi Ravioli gesigneerd. Mijn gastblog over dit boek lees je op de site van Juf Maike: De ongelooflijke Ravi Ravioli.

Het grote griezelboek

Wall of fame

Tijdens de inspiratie-avond heb ik Harmen van Straaten ontmoet. Hij heeft Het grote griezelboek voor mij gesigneerd. Waar het boek over gaat, lees je hier: Het grote griezelboek.

De Bieb Bende De legende van de hemelrijders

Wall of fame

Om het middernachtcircus (deel 6 uit de Bieb Bende serie) te openen, deed ik mee aan een grote winactie op Facebook. Ik heb de tweede plaats weten te bemachtigen en won daarbij deel 1 en 2 van de serie. Michael Reefs, de schrijver van dit boek, heeft beide boeken gesigneerd toegezonden.

De Bieb Bende Duister carnaval

Wall of fame

Ook deel 2 heb ik gewonnen bij de winactie om het middernachtcircus (deel 6) te openen. Beide boeken liggen nog op mijn TBR-stapel.

Lang geleden…

Wall of fame

Op de NOT 2017 heb ik Arend van Dam voor de tweede keer ontmoet. Ik had het boek Lang geleden… bij me om te laten signeren. Een prachtig boek dat met deze handtekening nog meer waarde heeft kregen.

Botje en de zeven schroefjes

Wall of fame

Tijdens de presentatie van de Kinderboeken VR heb ik Janneke Schotveld ontmoet. Ook zij heeft mijn boek gesigneerd. Inmiddels heb ik het boek ook gelezen, lees hier mijn bericht over Botje en de zeven schroefjes.

Baron 1898

Wall of fame

Ik was uitgenodigd voor de lancering van de app Kinderboeken VR. Daar heb ik Jacques Vriens ontmoet en die heeft Baron 1898 gesigneerd. Jacques Vriens is een inspirerende man en ik vond het bijzonder om met hem te praten over kinderen en leesplezier. Het boek ligt nog steeds op mijn TBR-stapel.

De Bieb Bende De schatbewaarders

Wall of fame

Dit boek was mijn eerste gesigneerde boek. Schrijver Michael Reefs heeft dit boek gesigneerd verzonden. Ik heb de schrijver helaas nog niet ontmoet, maar dat komt vast nog een keer. Lees hier mijn bericht over De Bieb Bende De schatbewaarders.

Vergelijkbare artikelen