Youtube-inspiratie

Youtube gebruik ik om inspiratie op te doen, maar dan zonder lappen tekst te hoeven lezen. Vaak kun je in een korte tijd horen en zien hoe een ander over een boek of idee denkt. In dit bericht deel ik graag mijn Youtube-inspiratie met jullie.

Youtube-inspiratie

Op Youtube is veel te vinden. Zo ook mijn eigen account:

Kinderboekenjuf.nl

youtube-inspiratie

Een account met filmpjes waarin ik je verschillende boeken aanraad. De moeite waard om eens rond te kijken en je eventueel op te abonneren.

Maar hoe weet je nou wie verder de moeite waard is om je op te abonneren? Bij deze tip ik jullie graag 4 kanalen (in willekeurige volgorde) die de moeite waard zijn om je op te abonneren:

Een Youtube-kanaal vol met kinderboekeninspiratie. Op dit moment staan er allerlei filmpjes over boeken die aansloten bij de Kinderboekenweek 2016 en de Nationale voorleesdagen.

Een kanaal met vlogs van de jongste boekenvlogster ooit. Lily vertelt je over boeken die ze gelezen heeft en nodigt regelmatig gasten uit in haar vlogs.

Het kanaal van Voorleesjuffie staat vol met verhalen die interactief voorgelezen zijn. Erg leuk voor de kinderen.

Dit kanaal staat vol met boekentrailers. Ben je op zoek naar een boek en staat die hier tussen? Kijk dan zeker even het boekenfilmpje.

Aanvullingen?

Ik hoop dat jullie hier net zoveel Youtube-inspiratie vandaan halen als ik dat doe! Mocht je aanvullingen hebben, neem dan even contact met mij op.

*Dit bericht bevat affiliate links

Vergelijkbare artikelen