De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo 2023

DE RELAXTE-LERAAR-ZOMER-LEES-BINGO 2023 IS AFGELOPEN. WE DENKEN NA OVER EEN EDITIE 2024. HOU DE WEBSITE/NIEUWSBRIEF IN DE GATEN VOOR UPDATES

Las je mijn blog over zomerlezen voor de leerkracht? Dan weet je hoe jij als leerkracht zelf kunt genieten van kinderboeken tijdens de zomervakantie. Maar dat is nog niet alles, want samen met Juf Maike bedacht ik ‘De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo. Het is namelijk Maike haar missie om leerkrachten zich relaxt en ontspannen te laten voelen en het is mijn missie om leerkrachten kinderboeken te laten promoten via mini leeslessen. Daarom sloegen we de handen in één en werkten we deze bingo voor je uit!
– De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo 2023 –

De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo 2023

Wat is De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo 2023?

Speciaal voor leerkrachten uit het basisonderwijs hebben wij De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo bedacht. En niet zomaar een bingo, maar een bingo die je helemaal aan kunt sluiten op wat bij jou past!

We bedachten namelijk verschillende soorten bingo’s en je kunt zelf kiezen op welke manier je mee wilt doen.

  • Optie 1 (en kans op de hoofdprijs): Doe mee aan de 25 boeken leeschallenge! Dat is hierboven bingokaart nummer 1. Lees 25 boeken gedurende de zomer. Je mag nu al beginnen uiteraard en de deadline is 3 september 2023.
  • Optie 2 (en kans op de 2e prijs): Doe mee aan de 9 boeken bingo en kies voor één bingokaart die bij jou past. Ga je voor de onderbouw (2) omdat je kleuters lesgeeft? Of beginnende lezers (3) omdat je meer wilt weten over boeken voor groep 3 en 4? Kies je juist de middenbouw (4) of bovenbouw (5) omdat je deze leerlingen goed wilt adviseren? Of ga je voor alle groepen (6) omdat je nieuwsgierig bent naar allerlei boeken? Welke van deze kaarten je ook kiest. Je maakt door 9 boeken van één kaart te lezen kans op prijs 2!
  • Optie 3 (en kans op de 3e prijs): Doe mee aan de 5 boeken bingo en lees één rijtje van de leeschallenge (1)!

Welke relaxte-leraar-zomer-lees-bingo past bij jou?

De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo 2023 bingokaarten

Hoe doe je mee?

1. Vraag de bingo kaarten aan. Dan kan via het formulier hieronder. Je ontvangt via je mail een link via waar je de bingokaarten kunt opslaan op je eigen device. Het kan zijn dat je hiervoor in je spam moet kijken.

DE BINGO IS AFGELOPEN. HOU DE SITE IN DE GATEN VOOR EEN EDITITE 2024.

2. Maak een keuze voor een bingokaart (en dus de bijbehorende prijs) en ga lezen! Tof als je op social media deelt dat je voor de bingo lekker aan het lezen bent. Deel het en tag ons @kinderboekenjuf.nl en @jufmaike op Instagram of Facebook.

3. Hou op je bingokaart de datum bij waarop je een boek uitgelezen hebt. En soms ligt de titel niet vast, dan staat er bijvoorbeeld ‘Een boek van deze schrijver’, dan schrijf je de titel erbij op zodat we kunnen zien welk boek je gelezen hebt.

4. Bingo? Woehoe! Goed gedaan! Stuur per e-mail naar info@kinderboekenjuf.nl of info@jufmaike.nl een foto van je bingokaart en vermeld daarbij je naam. De deadline hiervoor de laatste zondag in de zomervakantie, dus 3 september 2023.

5. In de week van 11 september wordt de winnaar bekend gemaakt per e-mail. Ontvang je geen mail? Of je hebt niet gewonnen of onze mail staat in de spam 😉

Wat kun je winnen?

Uiteraard doe je niet zomaar mee. Het is natuurlijk hartstikke tof en leuk dat je al deze boeken leert kennen en vooral ook heerlijk ontspannend, maar je kunt ook wat winnen!

Eerder in dit blog schreef ik welke 3 bingo opties je hebt. Daar horen ook 3 bingo prijzen bij.

Onder alle inzendingen per bingo soort verloten we de prijs. Ben jij de gelukkige? Dan ontvang je in de week van 11 september 2023 een e-mail.

En verder?

In de zomervakantie sturen we je wekelijks een relaxte-leraar-zomer-lees-mail. Even heerlijk ontspannen met een boekentip erbij!
Geniet van je zomervakantie.

Heb je vragen? Mail ons gerust via info@kinderboekenjuf.nl of info@jufmaike.nl.

Vergelijkbare artikelen