De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo

Geniet als leerkracht zelf van kinderboeken tijdens de zomervakantie. Samen met Juf Maike bedacht ik de ‘relaxte-leraar-zomer-lees-bingo’. Het is namelijk Maike haar missie om leerkrachten zich relaxt en ontspannen te laten voelen en het is mijn missie om leerkrachten kinderboeken te laten promoten via mini leeslessen. Daarom sloegen we de handen in één en werkten we deze bingo voor je uit!
– De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo –

De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo

Wat is De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo?

Speciaal voor leerkrachten uit het basisonderwijs hebben wij De relaxte-leraar-zomer-lees-bingo bedacht. En niet zomaar een bingo, maar een bingo die je helemaal aan kunt sluiten op wat bij jou past!

We bedachten namelijk verschillende soorten bingo’s en je kunt zelf kiezen op welke manier je mee wilt doen.

  • Optie 1 (en kans op de hoofdprijs): Doe mee aan de 25 boeken leeschallenge! Dat is bingokaart nummer 1. Lees 25 boeken gedurende de zomer. Je mag nu al beginnen uiteraard en de deadline is zondag 1 september 2024.
  • Optie 2 (en kans op de 2e prijs): Doe mee aan de 9 boeken bingo en kies voor één bingokaart die bij jou past. Ga je voor de onderbouw (bingokaart 2) omdat je wilt weten welke boeken je kunt voorlezen en de kinderen zelf kunnen lezen? Of kies je voor de bovenbouw (bingokaart 3) omdat je deze leerlingen goed wilt adviseren? Welke van deze kaarten je ook kiest. Je maakt door 9 boeken van één kaart te lezen kans op prijs 2!
  • Optie 3 (en kans op de 3e prijs): Doe mee aan de 5 boeken bingo en lees 5 boeken van de leeschallenge (bingokaart 1)!

Welke relaxte-leraar-zomer-lees-bingo past bij jou?

Hoe doe je mee?

1. Vraag de bingo kaarten aan. Dan kan via het formulier hieronder. Je ontvangt direct via je mail een link via waar je de bingokaarten kunt opslaan op je eigen device. Het kan zijn dat je hiervoor in je spam moet kijken.

Wanneer je dit formulier verzendt ga je akkoord met de verwerking van de ingevulde gegevens volgens het privacybeleid van Kinderboekenjuf.nl. Lees hier de privacyverklaring.

Marketing door

2. Maak een keuze voor een bingokaart (en dus de bijbehorende prijs) en ga lezen! Tof als je op social media deelt dat je voor de bingo lekker aan het lezen bent. Deel het en tag ons @kinderboekenjuf.nl en @jufmaike op Instagram of Facebook.

3. Hou op je bingokaart de datum bij waarop je een boek uitgelezen hebt. En soms ligt de titel niet vast, dan staat er bijvoorbeeld ‘Een boek van deze schrijver’, dan schrijf je de titel erbij op zodat we kunnen zien welk boek je gelezen hebt.

4. Bingo? Woehoe! Goed gedaan! Stuur per e-mail naar info@kinderboekenjuf.nl of info@jufmaike.nl een foto van je bingokaart en vermeld daarbij je naam. De deadline hiervoor de laatste zondag in de zomervakantie, dus 1 september 2024.

5. In de week van 9 september wordt de winnaar bekend gemaakt per e-mail. We mailen de winnaars individueel en je ontvangt een algemene mail dat de winnaars bericht hebben ontvangen. Ontvang je geen mail? Check je spam 😉

Wat kun je winnen?

Uiteraard doe je niet zomaar mee. Het is natuurlijk hartstikke tof en leuk dat je al deze boeken leert kennen en vooral ook heerlijk ontspannend, maar je kunt ook wat winnen!

INFORMATIE OVER DE PRIJZEN VOLGT UITERLIJK 30 JUNI BERICHT.
HOU DEZE SITE IN DE GATEN, WANT ER KOMEN PRACHTIGE PRIJZEN AAN!

Onder alle inzendingen per bingo soort verloten we de prijs. Ben jij de gelukkige? Dan ontvang je in de week van 9 september 2024 een e-mail.

En verder?

In de zomervakantie sturen we je wekelijks een relaxte-leraar-zomer-lees-mail. Even heerlijk ontspannen met een boekentip erbij!
Geniet van je zomervakantie.

Heb je vragen? Mail ons gerust via info@kinderboekenjuf.nl of info@jufmaike.nl.

Vergelijkbare artikelen