Ezra de drakentemmer – BiMi Books

[DOOR LINDA] ‘Op een avond komt er een onbekende het café binnen. Het is een stoere vreemdeling met een enorm zwaard op zijn rug. ‘goedenavond allemaal,’ zegt hij, ‘ik heb gehoord dat jullie hier een drakenprobleem hebben. Daar zou ik jullie wel bij kunnen helpen.’ Plotseling wordt het muisstil in het café en alle mensen kijken met grote ogen naar die stoere vreemdeling aan de bar.’
– Ezra de drakentemmer – BiMi Books –

Dit boek is geschikt om voor te lezen vanaf 3 jaar.

Het verhaal

Cover Ezra de drakentemmer

In een land hier ver vandaan, ligt aan de voet van een berg een stad. In het stadje hebben ze last van een woest-brullende vuurspuwende draak. De mensen die er wonen durven niet meer naar buiten te komen, omdat ze bang zijn door de draak te worden opgegeten.

Op een avond komt er in het café een vreemdeling binnengelopen. Hij zegt dat hij komt om te helpen en dat hij de draak kan temmen. De mensen in het café zijn vol verwachting en hopen dat de vreemdeling dapper genoeg is om de draak te verslaan. Zal het de vreemdeling lukken?

Benieuwd naar dit boek? Bekijk het inkijkexemplaar.

BiMi Books

Het boek Ezra de drakentemmer is een gepersonaliseerd boek en deze is speciaal gemaakt voor mijn zoon. Hij is de vreemdeling die het café komt binnenlopen, de held van het verhaal. Niet alleen zijn naam komt voor in het boek, maar ook zijn foto is verwerkt in een illustratie. Hierdoor kun je echt zien dat hij de held van het verhaal is. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om een persoonlijk bericht door de geven als voorwoord.

Bij BiMi Books zijn naast De drakentemmer ook nog andere mogelijkheden voor een verhaal, namelijk: De magische eenhoorn, Diep in de zee en Het mysterie van de verdwenen voetbal.

Recensie Ezra de drakentemmer

Het liefst wil Ezra elke dag even samen lezen in zijn eigen boek. Hij vindt het heel speciaal dat zijn eigen foto en naam in het boek zitten. Daarnaast vindt hij het verhaal ook erg leuk. Zelfs tijdens het spelen met zijn dino’s komen stukken uit het verhaal voorbij.

Niet alleen Ezra is enthousiast, maar ik ook. Het boek is mooi vormgegeven en de gepersonaliseerde illustraties zijn goed gemaakt. Het verhaal heeft een verrassende wending en dat vind ik erg leuk bedacht. Als mijn dochter wat groter is dan gaan we voor haar ook zeker een boek bestellen bij BiMi books

BiMi Books heeft een samenwerking met Stichting Jarige Job en dat vind ik echt ontzettend tof. Voor ieder verkocht boek doneren zij aan deze stichting, om zo te zorgen dat kinderen via deze stichting hun verjaardag kunnen vieren.

Met dank aan BiMi Books voor het toezenden van dit recensie-exemplaar.

Andere delen

Een andere tip voor gepersonaliseerde boeken is Mijn Liefste Boek. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd boek voor een hogere leeftijd? Dan is De Tijdrovers ook een tip.

Vergelijkbare artikelen