Gratis webinar 'Hoe zorg je voor leesplezier?'

Sorry, dit webinar is afgelopen. Wellicht is de masterclass mini leeslessen iets voor je? 

Live op 4 maart om 20.00 uur: https://www.kinderboekenjuf.nl/product/masterclass-mini-leeslessen-donderdag-30-maart/

Of vooraf opgenomen en direct in je mailbox: https://www.kinderboekenjuf.nl/product/masterclass-zo-geef-je-mini-leeslessen/

‘Tips gehoord over leuke leesactiviteiten en tips om kinderen op een leuke fijne manier aan het lezen te krijgen tijdens een les.’

Doe voor de allerlaatste keer mee aan het gratis webinar en ontdek:

Het webinar is voor leerkrachten groep 3 t/m 8, maar andere geïnteresseerden zijn uiteraard ook welkom.

Het webinar duurt ± 75 – 90 minuten. Er is ruim de kans om al je vragen te stellen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. De ervaring leert dat Chrome erg goed werkt en dat Firefox slecht werkt. 

Meld je direct aan door het formulier in te vullen!

Tip: meld je aan met je privémailadres. Via schoolmailadressen komen veel mails in de spam. Naderhand ontvang je 2 mails over je inschrijving, check je mail (en spam) dus goed.

Mijn naam is Ingrid en ik leespireer al meer dan 8 jaar leerkrachten en leescoaches in heel Nederland en België via mijn website Kinderboekenjuf.nl.

In 2011 ben ik afgestudeerd als leerkracht en sindsdien heb ik 10+ jaren met veel plezier in het onderwijs gewerkt. In de afgelopen jaren heb ik aan vele groepen les gegeven (lees: groep 3 t/m 8). Door op allerlei scholen gewerkt te hebben, heb ik veel verschillen gezien in leesonderwijs. En ook in de motivatie van kinderen om te lezen. Ik ben hierdoor mijn hart verloren aan het leesonderwijs en werk, naast mijn baan als Kinderboekenjuf, inmiddels ook via de Fontys als LIST-trainer om scholen te begeleiden met de implementatie van de LIST-methodiek bij hen op school. 

Met behulp van al deze ervaring heb ik mijn eigen filmdienst met mini leeslessen (Lezen met Kinderboekenjuf) ontwikkeld, waarmee de intrinsieke leesmotivatie van leerlingen wordt aangesproken, zodat ze met meer plezier gaan lezen en daardoor ook sneller uit zichzelf gaan lezen. Daarnaast heb ik de online cursus Mini leeslessen van A tot Z vormgegeven zodat leerkrachten in hun eigen tempo informatie en kennis rondom mini leeslessen tot zich kunnen nemen. 

Tijdens dit webinar hoop ik mijn passie voor leesonderwijs op je over te kunnen brengen. 

‘Om lezen te bevorderen hoeft niet ingewikkeld te zijn, met allerlei toeters en bellen uit de kast te halen, maar gewoon doen!’ – Mieke

IngridKinderboekenjuf (14 van 20)

Meld je nu nog aan voor de laatste keer